Tι (δεν) μας άρεσε την περασμένη ''ελληνική'' εβδομαδα  

Posted by Ibis in , ,

Εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα της σύγχρονης καθημερινότητας μας.
Η φώτο είναι εμπνευσμένη από την άνοιξη που δειλά δειλά κάνει τα βήματα της. Οι γλυκές τεχνολογικές συνήθειες δύσκολα κόβονται.
Join Us....Μας άρεσε......Που η εκπομπή εμείς οι Έλληνες μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε το έργο σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνισμού. Στην εποχή μας τέτοια ερεθίσματα αποτελούν σημαντική νότα αισιοδοξίας και υπερηφάνειας.

Η εντυπωσιακή γευστική εμπειρία της vickys θα είναι σε λίγο καιρό κοντά μας (23/03) για να μας προβληματίσει ευχάριστα και πάλι με τις γεύσεις της.
Όσοι βρεθούν τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται στην ευρύτερη περιοχή Αντιπάρου, μην λησμονήσουν να περάσουν μια βόλτα. Keep (ice)-creaming Vicky
Μπορούμε να κάνουμε reservation για το blog μας: φιστίκι σοκολάτα και πάντα κουπάτο ;-)

Που η ελληνική ναυτιλία παραμένει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας αγορά ς ακόμα και σήμερα που τα σημάδια της χρηματοπιστωτική κρίσης γίνονται όλο και πιο έντονα.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ BBC@ΣΚΑΙ. Ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση μακριά από ανούσια παράθυρα και κουραστικές συζητήσεις. Η επιρροή των Άγγλων αποδεικνύεται ουσιαστική και εποικοδομητική.

Το μεζεδοπωλείο Νικόδημος στο κέντρο της Λάρισας. Φιλοξενείται σε ένα παλαιό παντοπωλείο με την διακόσμηση να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, μεταφέροντας τον επισκέπτη σε άλλες εποχές
Ζεστό περιβάλλον και ωραίες γεύσεις από την Κυρία Γεωργία. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για όσους βρεθούν στην περιοχή του κάμπου.
Δεν μας άρεσε......Οι αποδείξεις των διοδίων που "χορεύουν" ελεύθερα στο οδόστρωμα. Η κατάσταση είναι εντονότερη στην Αττική οδό όπου μετά τη διέλευση από το σταθμό διοδίων οι αποδείξεις διέλευσης έχουν γεμίσει την άσφαλτο. Ίσως μια καμπάνια από την ιδιωτική εταιρία θα βοηθήσει....

Που τα αγαπημένα μας ντοκιμαντέρ (Εμπόλεμη ζώνη, Το κουτί της Πανδώρα, Εξάντας, Φάκελοι) μεταδίδονται μεταμεσονύχτιες ώρες. Μάλλον η ουσιαστική ενημέρωση περνά σκόπιμα σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με διεθνή ένωση τηλεπικοινωνιών(ITU) η Ελλάδα υποχώρησε κατά την περίοδο 2002-2007 κατά 4 θέσεις (34 από 150 συνολικά) στην παγκόσμια κοινωνία της πληροφορίας με βάση τον Δείκτη Ανάπτυξης Των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τεχνολογιών.

Η κατάληψη των διαβάσεων στα φανάρια έχει γίνει αποκλειστικό "προνόμιο" για τους αναβάτες μηχανών. Δυστυχώς και πάλι ο πεζός είναι σε δεύτερη μοίρα και το καθημερινό του ταξίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Οι Απορίες της εβδομάδας.....


  • Αν καταφέρνεις να δραπετεύσεις από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας με τόσο εύκολο τρόπο, γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τρόπος να αποδράσεις από την ελληνική TV?
  • Η υποτιθέμενη πολιτική συναίνεση μήπως αναιρεί εκτός από την ευθύνη και την έννοια της αντιπολίτευσης?
  • Μήπως η διαφημιστική πίτα θα εντατικοποιήσει τον πόλεμο μεταξύ portals και blogs.

[Φωτογραφία ] : flickr

This entry was posted on 6 Μαρ 2009 at Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 comments

Ανώνυμος  

Το φυστίκι, θα σε περιμένει κουπάτο (έστω)!
Αν κάποιος φίλος έρθει προς Αθήνα, στο στέλνω σε ειδική συσκευασία ;)
Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου...
(ice)-creaming αλλα θα συνεχίσω και να iscreaming γελώντας :D

Θα συμφωνήσω μαζί σου, για τα ντοκιμαντέρ και τις ώρες προβολών τους.Πράγματι, θέλουν να κοιμόμαστε!

Και κλέινω αφιερώνοντας το Battery Calm του album Sunset Blvd με χρώματα ηλιοβασιλέματος...

Βίκυ

7/3/09, 9:38 μ.μ.
L.A. woman  

Αν και αντιρρησίας εκ πεποιθήσεως θα συμφωνήσω σε όλα!!! Και ιδιαίτερα στην "πολιτική" απορία και στο ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ παγωτό της Βίκυς στην Αντίπαρο!! Κυριολεκτικά όνειρο καλοκαιρινής νυκτός!!

8/3/09, 7:34 μ.μ.
L.A. woman  

οπως άλλωστε και η πραγματική συναίνεση στην Ελλάδα!

8/3/09, 7:36 μ.μ.

είτε screaming είτε ice creaming το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο....ελπίζω το Πάσχα να σε γευτούμε μαζί με τους ΑΛΛΟΥΣ.....ξέρουν ;-)

9/3/09, 6:45 μ.μ.
Ανώνυμος  

Να με γευτείτε λοιπόν, μαζί με τους ΑΛΛΟΥΣ.
Θα είμαι εκεί ;)

9/3/09, 9:44 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου