Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι (δεν) μας άρεσε την περασμένη ''ελληνική'' εβδομαδα

O ibiSakis επιστρέφει για ακόμη μια εβδομάδα και εκφράζει την τον εντυπωσίασε τις περασμένες μέρες.
Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή σας είναι βασική και γιαυτό περιμένουμε να μηνύματα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ibisclub.blogspot.com



Μας άρεσε......


  • Το τελευταίο cd του parov Stelar - Shine. Ωραίες μουσικές που αγκαλιάζουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Bargrooves, charleston, jazz, breakbeat and pop. Πολύ καλό....info εδώ.
  • Το ιστολόγιο http://pezmoo.blogspot.com/ . Απλά και ουσιαστικά προσφέρει πληροφορίες για διάφορα θέματα. Ιδανικό για στιγμές που η βόλτα στο διαδίκτυο συνοδεύεται με καφεδάκι και όμορφες μουσικές. Ωραία προσπάθεια.
  • Εβδομάδα επιχειρηματικότητας στη Τεχνόπολις, κάποιοι μας δείχνουν την λύση στην οικονομική κρίση.
  • Θέατρο: Παράσταση για την γενιά των g700 υπό τον τίτλο «31» ανεβαίνει στο θέατρο «Αργώ», ευκαιρία να γελάσουμε και λίγο.
  • Δεντράκια για αναδάσωση μοίραζε η ταβέρνα butcher shop στο Γκάζι στους περαστικούς. Μπορεί η οικολογία να είναι της μόδας άλλα όσο γίνεται δουλειά εμείς το επικροτούμε.



Δεν μας άρεσε......


  • Που ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Ο.Σ.Ε δεν ήταν σε λειτουργία το Σάββατο 1 Νοεμβρίου.
  • Η κατάσταση μετά το τέλος της ελληνικής ''λαϊκής''. Βομβαρδισμένο τοπίο. Η απορία μου είχε γεννηθεί αυθόρμητα: Γιατί δεν υπάρχουν κάδοι κοντά στους πωλητές....Απάντηση : παιδεία...
  • Στη βουλή τέθηκε το θέμα αύξησης του μισθού των βουλευτών κατά 300 Euro, η γενιά των 6500 euro παραπονιέται ότι "δε βγαίνει".
  • Που ενώ η τιμή της βενζίνη μειώνεται σταδιακά και σημαντικά τους τελευταίους μήνες, οι τιμές εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς παραμένουν σταθερές.
  • Που το alexa μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο αναξιόπιστο. Οι τρόποι να αυξήσεις εικονικά την επισκεψιμότητα ενός διαδικτυακού τόπου είναι εύκολοι και διαθέσιμοι. Για όσους δεν γνωρίζουν το alexa μετρά την επισκεψιμότητα και προσφέρει πληροφορίες για διαδικτυακούς τόπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το χειρότερο είναι ότι πολλοί ''επαγγελματίες'' bloggers αυτοθαυμάζονται, έχοντας ως οδηγό τα αποτελέσματα του alexa . Για το θέμα θα επιστρέψουμε.
  • Reserve τραπέζια σε καφετέριες του Ν. Ηρακλείου εν όψη ποδοσφαιρικού αγώνα, δηλαδή πρέπει να πάρω μπουκάλι στις 7 το απόγευμα για να δω μπάλα;
  • Η Στέλλα η Όλγα κ η Σάσα τώρα στο κινητό σου, στείλε hot στο 4**** για αποκαλυπτικές φωτογραφίες, όταν το modeling και το τραγούδι σταματούν να είναι κερδοφόρα ψάχνεις για άλλες λύσεις.



......Χωρίς σχόλια.....


  • Πράγματα της καθημερινότητας μας αποτελούν ένα ρίσκο, ένα στοίχημα, ένα συνεχόμενο gambling. That is life.
Ευχαριστούμε τον φίλο Βασίλη για την συμμετοχή και τις ιδέες του. Τον καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του blogging με πολλά δημιουργικά κλικς. Μια βόλτα από το http://istologin.blogspot.com/ αξίζει.

keep blogging Mpampis.......

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι ( Στάση Τρίτη ) Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος; Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω; Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι. Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον. Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους. - Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ [ Φωτογραφία ] : boston

Ένα Aκόμα Tείχος..... Ένα Ακόμα Παράθυρο Στην Ελευθερία Και Το Όνειρο

Μαγεία να μπορείς να μπαίνεις σε μια σκηνή, σε μια εικόνα και σε έναν ήχο. Ο συνδυασμός τους σε ταξιδεύει μακριά, σε μέρη και καταστάσεις που ναι μεν έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτό το ταξίδι σου προσφέρει ο κινηματογράφος. Μέσα στην διαδικτυακή μου πρωινή βόλτα, παρέα με καφέ και ήλιο, διαβάζω ( ερτ ): Σαν σήμερα το 1940 ... η ναζιστική Γερμανία αρχίζει την κατασκευή τείχους γύρω από το εβ ραϊκό γκέτο στη Βαρσοβία, με σκοπό να εγκλωβιστούν σ' αυτό 400.000 κάτοικοι. Νιώθω το ταξίδι να επαναλαμβάνεται. Πηγαίνω πίσω αρκετά χρόνι α. Ως φοιτητής ψάχνω τρόπο να περάσω ένα ευχάριστο χειμωνιάτικο βράδυ. Νοικιάζω την εκπλη κτική ταινία του Roman Polanski ' 'The pianist'' με την μοναδική ερμηνεία του Adrien Brody. Ρεαλισμός, συναίσθημα, μέσα σε ένα ξεχωριστό μουσικό και σκηνοθετικό κινηματογραφικό δρόμο. Διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές είπα να παρατηρήσω την θέα από το παράθυρο που βρίσκεται μπροστά μου. Το ερέθισμα υπάρχει. Η θέα της γνώσης αξίζ

Σε 'Οσες Γλώσσες Και Να Το Προφέρεις Είναι Μόνο Μία

Ahm(Arabic),Matka(Belarusan),Majka(Bosnian),Mae(BrazilianPortuguese),Majka(Bulgarian), Mati,Majka (Croatian),Abatyse(Czech),Mor(Danish),Moeder,Moer(Dutch),Mother,Mama, Mom(English),Patrino, Panjo(Esperanto),Ema(Estonian),Aiti(Finnish),Mere,Maman(French), Mutter(German), Mana(Greek) , Salentino,Makuahine(Hawaiian),Ma,Maji(Hindi), AnyaFu(Hungarian),Induk,Ibu,Biang,Nyokap(Indonesian), Mathair(Irish),Madre,Mamma (Italian),Okaasan,Haha(Japanese),Amma(Kannada),Daya(Kurdish), Uma(Ladino),Mater(Latin), Motina(Lithuanian),Omm(Maltese),Madre(Norwegian), Mytyr(Old,Greek), Maman(Persian), Matka,Mama(Polish),Mae(Portuguese),Maica(Romanian),Mat'(Russian),Majka(Serbian), Mati(Slovenian),Madre,Mama,Mami(Spanish),Mama,Mzazi,Mzaa(Swahili),Mamma,Mor,Morsa (Swedish), Anne,Ana,Valide(Turkish),Mati(Ukrainian),Mare(Venetian),Mam(Welsh) Σε όσες γλώσσες και να το προφέρεις μάνα είναι μόνο μία. Ξεχωριστή πηγή ζωής, συναισθημάτων και ενέργειας. Χρόνια πολλά μητέρα,μάνα, μανούλα . Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλε