Tι (δεν) μας άρεσε την περασμένη ''ελληνική'' εβδομαδα  

Posted by Ibis in , ,

Ακόμα μια εβδομάδα εκφράζουμε τα συναισθήματα της σύγχρονης καθημερινότητας μας. Join UsΜας άρεσε......


Το νεανικός συγκρότημα που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος Βήτα. Ενθουσιασμός, ταλέντο και πολλές ξεχωριστές μουσικές από τους handy park. Προτείνουμε μια βόλτα από το Σταύρο του Νότου. Λεπτομέρειες εδώ.

Που ένας σοβαρός ακαδημαϊκός συμμετέχει στις συζητήσεις για τις αλλαγές στην παιδεία. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα αφήσουν τον κύριο Μπαμπινιώτη να δουλέψει.

Η αρθρογραφία του Πάσχου Μανδραβέλη. Καυστική, επίκαιρη, ουσιαστική με δυνατό λόγο που σε βάζει σε σκέψεις. Στην τελευταία μας ανάγνωση ξεχωρίσαμε την φράση "πρώτα ορίζεις τον προορισμό και μετά ζητείς προτάσεις για το πώς θα φτάσεις" από το άρθρο της Παρασκευής στη καθημερινή.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΟΑΣΙΣ με λαϊκό πρόγραμμα των δεκαετιών 60,70,80 , αναφέρει τον στιχουργό και τον συνθέτη μετά από την μετάδοση κάθε τραγουδιού.

Η νέα κάρτα Athinorama club από το Αθηνόραμα για προνόμια και εκπτώσεις για όσους θέλουν να απολαμβάνουν περισσότερο κινηματογράφο, θέατρο, πολυθεάματα, εστιατόρια, ταβέρνες, και νυχτερινή διασκέδαση. Ετήσια συνδρομή μόνο με 25 ευρώ, Λεπτομέρειες εδώ. Έξυπνη κίνηση που θα τονώσει την διασκέδαση μας αλλά και την Αθηναϊκή ζωή.
Δεν μας άρεσε......Η εταιρία hol στον επίσημο τιμοκατάλογο(pdf) της για την υπηρεσία e-voice αναγράφει προορισμό κλήσεις Βόρεια Κύπρος. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Που για ακόμη μια φορά δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τις κοινοτικές οδηγίες. Ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, απλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απαγόρευση. Πως να σεβαστούμε τον διπλανό μας όταν δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον εαυτό μας?

Η διάβαση της Λεωφόρου Κηφισίας (εναλλακτικώς Babis Vovos) στο ύψος του ΟΤΕ είναι σχεδόν αδύνατη. Τις περισσότερες φορές είσαι αποκλεισμένος στην ενδιάμεση νησίδα μιας και τα φανάρια δεν είναι συγχρονισμένα για τον πεζό. Η μάχη για την μετάβαση στο απέναντι πεζοδρόμιο καλά κρατεί.

Οι διαφημιστικές αφίσες από χαρτί δημιουργούν στοίβες στις βάσεις κάθε κολόνας φωτισμού, προσφέροντας άλλη μια αντιαισθητική εικόνα. Μια μικρή βόλτα σε Κηφισίας και Μεσογείων θα σας πείσει. Μήπως οι δήμοι να ασχοληθούν σοβαρά με την ανακύκλωση και τον οδικό καθαρισμό?

Το ελληνικό MTV ακολουθώντας τα χνάρια του εξωτερικού τείνει να μετατραπεί σε reality κανάλι με εκπομπές που μόνο με την μουσική βιομηχανία δεν σχετίζονται. Που είναι οι εποχές που περιμέναμε ανελλιπώς το νέο βίντεο κλιπ του Michale Jackson?
Στο τέλος του post, μουσικό δωράκι για να θυμηθούμε τις καλές εποχές.

Οι Απορίες της εβδομάδας.....


  • Γιατί κάποιοι τρέμουν την διαδικτυακή και όχι μόνο ανωνυμία? Τελικά είναι εκπληκτικό πόσα συναισθήματα μπορούν να γεννήσουν μερικά bytes πληροφορίας που ταξιδεύουν αυτοκατευθυνόμενα στην intertetoσφαιρα και blogoσφαιρα.
  • Τι μπορεί να κάνει μια κατσίκα(!!!) δίπλα στο κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ;(η απάντηση σύντομα)[Φωτογραφία ] : flickr

This entry was posted on 15 Φεβ 2009 at Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2009 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Δημοσίευση σχολίου