«Ωφλίαρος»: H αντίπαρος έχει το δικός της free press  

Posted by Ibis in , ,


«Ωφλίαρος»: Σε κάποιους ίσως θυμίζει κάτι από φλυαρία, σε κάποιους ίσως δεν θυμίζει τίποτα.
Πίσω από το λογοπαίγνιο της λέξης κρύβεται το μεράκι, η θέληση για νέες ιδέες και ένα ελκυστικό κυκλαδίτικο νησί. Αντίπαρος ή αλλιώς ωλίαρος όπως ονομαζόταν στην αρχαιότητα.
Το αντιπαριώτικο free press είναι γεγονός.

Μακριά από σκοπιμότητες και στρατευμένες ιδεολογίες η συντακτική ομάδα του «Ωφλίαρος» συγκεντρώνει περιληπτικά τις σημαντικότερες ειδήσεις για το νησί καθώς και σημαντικά tips για τους επισκέπτες δημιουργώντας παράλληλα ένα αξιόλογο τουριστικό οδηγό.

Μετά την πιλοτική έκδοση ο «Ωφλίαρος» επιστρέφει με τον πρώτο επίσημο τεύχος αφιερωμένο στην οικολογία. Συνεντεύξεις, ιστορικές αναφορές, μικρά νέα ακόμα και τοπικές συνταγές φιλοξενούνται στις 8 σελίδες του τεύχους με τρόπο περιληπτικό και συνάμα ουσιαστικό.
P1020319
Μπορείτε είτε να προμηθευτείτε τον «Ωφλίαρο» από τα κεντρικά σημεία της Αντιπάρου είτε να διαβάσετε την ηλεκτρονική έκδοση μέσα από τον επίσημο blog ofliaros.blogspot.com.

Διαβάστε το πρώτο τεύχος εδώ.

This entry was posted on 15 Ιουν 2010 at Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Και η Σύρος έχει το δικό της free press....

Περισσότερα στο http://www.serious.gr/

15/6/10, 11:07 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου