Συναντώντας τον Julian Beever….  

Posted by Ibis in ,

Οι ταξιδιωτικές διαδρομές του blog, μας οδήγησαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης Hauptbahnhof όπου συναντήσαμε το διάσημο καλλιτέχνη Street Art Julian Beever. Από τις αρχές της δεκαετία του 90΄ o γαλλοελβετός καλλιτέχνης δημιουργεί τα έργα του σε δρόμους και πεζοδρόμια προσφέροντας ξεχωριστή αισθητική. Με κύριο χαρακτηριστικό την τρισδιάστατη απεικόνιση και τις πολύχρωμες αποχρώσεις τα έργα του Julian Beever διαφέρουν προσφέροντας μοναδικές οπτικές "οφθαλμαπάτες".

Παρακολουθήσαμε μεγάλο τμήμα της προετοιμασίας του τελευταίου του έργου που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Ζυρίχης. Τα βήματα του λεπτομερή και με μεγάλη προσοχή. Βασικό του εργαλείο εκτός από τις κιμωλίες η φωτογραφική μηχανή που συμβουλεύεται συνεχώς για την τρισδιάστατη απόδοση του έργου. Απλός, φιλικός, χαμογελαστός και ανοικτός σε κάθε επισκέπτη, βήμα βήμα ολοκλήρωνε κάθε τμήμα της εντυπωσιακής δημιουργίας.
Δυστυχώς διστάσαμε στα λόγια και αρκεστήκαμε στο φωτογραφικό "κλικ" της μηχανής μας.

P1020031

Ακολουθεί το ανάλογο φωτογραφικό album
Δείτε τα έργα του Julian Beever σε ένα συνολικό αφιέρωμα εδώ.

Info1: http://en.wikipedia.org/wiki/Julian_Beever
Info2: http://users.skynet.be/J.Beever/index.html

This entry was posted on 20 Μαρ 2010 at Σάββατο, Μαρτίου 20, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Δημοσίευση σχολίου