Ο βασιλιάς του Σωρού: H επιστροφή - (extra σχόλιο για την blogoσφαιρα)  

Posted by Ibis in , , ,

Το πρώτο μέρος αποδείχθηκε λίγο αλλά ικανό να συγκεντρώσει τα βλέμματα από μεγάλο μέρος της ελληνικής blogoσφαιρας. Ο αγαπημένος Τζίμης Πανούσης-ο βασιλιάς του Σωρού- επιστρέφει "δριμύτρελος" και έτοιμος να μας συναρπάσει.
Το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης -συνοδεία νέου οπτικού υλικού-θα βρίσκεται στην οθόνη του υπολογιστή σας το βράδυ της Παρασκευής. Μέχρι τότε λίγη υπομονή.
Δείγμα για το τι θα διαβάσετε στο δεύτερο μέρος στο ηχητικό
trailer.

Το πρώτο μέρος εδώ.

tsimakosFwtia copy Γιατί κάποιοι διατηρούν ακόμα την σπίθα του blogging

Όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ελληνική κοινότητα των bloggers μας ωθούν στην δημοσίευση του παρακάτω σχολίου.
Την ώρα που κάποιοι, ελαίου έλλειψης διαδικτυακής προσωπικότητας και θύματα μιας σύγχρονης διαδικτυακής δημαγωγίας και λαϊκισμού, αυτοανακυκλώνονται με δημοσιογραφική μαεστρία, το ibis blog και η πλούσια διαδικτυακή παρέα του,(αντιπάριος, antipariafwni, ibis, antiparos-blog) αντιστέκονται, συνεργάζονται και θέτουν νέες βάσεις στην ελληνική bloggoσφαιρα. Νιώθουμε διαδικτυακά "όμορφα". Δεν είναι μόνο οι επισκεψιμότητες, που και για τα τέσσερα blogs, ήταν εντυπωσιακές για μήνα Αύγουστο, αλλά κυρίως η πρώτη διαδικτυακή συνεργασία στο τόσο ταραγμένο συννεφάκι της ελληνικής κοινότητας των bloggers. Keep Blogging Them


[Φωτογραφία]: deviantart
[Editing]: Ibis

This entry was posted on 13 Αυγ 2009 at Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

Μπράβο παιδιά! Αυτές οι συνεργασίες είναι όαση στην έρημο της επικοινωνίας σήμερα...
Μπάι δε γουέι μου αρέσουν και όλα τα τίζερ που έχετε βγάλει έως τώρα για τη συνέντευξη!
Φαντασία να υπάρχει... :)

14/8/09, 12:33 μ.μ.

@dasdot
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σε παροτρύνουμε για ανάγνωση του δεύτερου τμήματος της συνέντευξης με τον Τζιμάκο.

Keep Moving On Stay an Active Blogger

15/8/09, 11:26 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου