Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια νέα διαδραστική μουσική περιπέτεια

Ένα ακόμα μουσικό απόγευμα.
Μόλις έχεις επιστρέψει στην βάση σου και αναλαμβάνεις την ταξινόμηση του βομβαρδισμένου δωματίου.

Στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης (είναι της μόδας) απαιτείται το άνοιγμα του υπολογιστή. Δεν αντιστέκεσαι. Το laptop σε περιμένει υπομονετικά.
Το κλασσικό ραδιόφωνο έχει αντικατασταθεί από κάποια διαδικτυακή πύλη. Κάνεις το κλικ και συνεχίζεις την homemade βόλτα σου.

Σε μερικά λεπτά ακούς το αγαπημένο σου πρόγραμμα και παράλληλα σχεδιάζεις την υπόλοιπη μέρα. Φαγητό, σινεμά, συζήτηση με φίλους, blogging[:-)], ένα καλό βιβλίο και πολλά άλλα.

Μέσα στις σκέψεις σου, μπερδεύονται τα σχέδια των επόμενων ωρών. Ξαφνικά, η σκέψη σου παγώνει και για άλλη μια φορά οι αισθήσεις βρίσκονται στη μουσική.
Μια φωνή γνώριμη αλλά και άγνωστη σε ελκύει μέσα από το πρωτάκουστο κομμάτι.
Φωνή χαρακτηριστική και με ξεχωριστό χρώμα και χροιά.
Προσπαθείς να θυμηθείς και μετά από λίγο τα καταφέρνεις. Η φωνή βρίσκεται και στο κομμάτι Blind των Hercule and Love Affair. Γνωστό hit του καλοκαιριού.
Σου άρεσε από τότε.

Η σαγηνευτική χροιά συνεχίζει να σε μαγεύει. Ποιος να είναι άραγε? Διερωτάσαι και πάλι.
Ο μουσικός παραγωγός σε βγάζει από την δύσκολη θέση λέγοντας σου ένα όνομα άγνωστο. Μέχρι τότε τουλάχιστον. Συναίσθημα μουσικής ανακούφισης βγαίνει από μέσα σου.

Δεν διστάζεις και ξεκινάς μια νέα διαδραστική μουσική περιπέτεια με τον Antony Hegarty που είναι βασικό μέλος του Antony & The Johnsons.
Δεν έχεις ακούσει κανένα album, κανένα live, κανένα single. Μόνο μια διασκευή, που συνεχίζεις να απολαμβάνεις.Είσαι ανυπόμονος.
Η νέα σου προσωπική μουσική περιπέτεια μόλις έχει ξεκινήσει.


Ο Antony Hegarty "ζωγραφίζει" με το Crazy In Love της Beyonce.

Αφιερωμένο στον "άλλον" γιατρό που σε ανύποπτο χρόνο ζήτησε την επιστροφή του ibis blog στα μουσικά post.


[Φωτογραφία] : deviart

Σχόλια

Ο χρήστης Magos Gsisspor είπε…
Ο "άλλος" προτείνει:

http://rapidshare.com/files/188244338/AATJ-TCL.rar

από εδώ http://radiobutt.blogspot.com
(υπάρχουν και τα προηγούμενα)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o "άλλος" να πάει αλλού....

[εδώ στο L.A. πότε θα ρθειτε??]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι ( Στάση Τρίτη ) Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος; Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω; Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι. Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον. Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους. - Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ [ Φωτογραφία ] : boston

Ένα Aκόμα Tείχος..... Ένα Ακόμα Παράθυρο Στην Ελευθερία Και Το Όνειρο

Μαγεία να μπορείς να μπαίνεις σε μια σκηνή, σε μια εικόνα και σε έναν ήχο. Ο συνδυασμός τους σε ταξιδεύει μακριά, σε μέρη και καταστάσεις που ναι μεν έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτό το ταξίδι σου προσφέρει ο κινηματογράφος. Μέσα στην διαδικτυακή μου πρωινή βόλτα, παρέα με καφέ και ήλιο, διαβάζω ( ερτ ): Σαν σήμερα το 1940 ... η ναζιστική Γερμανία αρχίζει την κατασκευή τείχους γύρω από το εβ ραϊκό γκέτο στη Βαρσοβία, με σκοπό να εγκλωβιστούν σ' αυτό 400.000 κάτοικοι. Νιώθω το ταξίδι να επαναλαμβάνεται. Πηγαίνω πίσω αρκετά χρόνι α. Ως φοιτητής ψάχνω τρόπο να περάσω ένα ευχάριστο χειμωνιάτικο βράδυ. Νοικιάζω την εκπλη κτική ταινία του Roman Polanski ' 'The pianist'' με την μοναδική ερμηνεία του Adrien Brody. Ρεαλισμός, συναίσθημα, μέσα σε ένα ξεχωριστό μουσικό και σκηνοθετικό κινηματογραφικό δρόμο. Διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές είπα να παρατηρήσω την θέα από το παράθυρο που βρίσκεται μπροστά μου. Το ερέθισμα υπάρχει. Η θέα της γνώσης αξίζ

Σε 'Οσες Γλώσσες Και Να Το Προφέρεις Είναι Μόνο Μία

Ahm(Arabic),Matka(Belarusan),Majka(Bosnian),Mae(BrazilianPortuguese),Majka(Bulgarian), Mati,Majka (Croatian),Abatyse(Czech),Mor(Danish),Moeder,Moer(Dutch),Mother,Mama, Mom(English),Patrino, Panjo(Esperanto),Ema(Estonian),Aiti(Finnish),Mere,Maman(French), Mutter(German), Mana(Greek) , Salentino,Makuahine(Hawaiian),Ma,Maji(Hindi), AnyaFu(Hungarian),Induk,Ibu,Biang,Nyokap(Indonesian), Mathair(Irish),Madre,Mamma (Italian),Okaasan,Haha(Japanese),Amma(Kannada),Daya(Kurdish), Uma(Ladino),Mater(Latin), Motina(Lithuanian),Omm(Maltese),Madre(Norwegian), Mytyr(Old,Greek), Maman(Persian), Matka,Mama(Polish),Mae(Portuguese),Maica(Romanian),Mat'(Russian),Majka(Serbian), Mati(Slovenian),Madre,Mama,Mami(Spanish),Mama,Mzazi,Mzaa(Swahili),Mamma,Mor,Morsa (Swedish), Anne,Ana,Valide(Turkish),Mati(Ukrainian),Mare(Venetian),Mam(Welsh) Σε όσες γλώσσες και να το προφέρεις μάνα είναι μόνο μία. Ξεχωριστή πηγή ζωής, συναισθημάτων και ενέργειας. Χρόνια πολλά μητέρα,μάνα, μανούλα . Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλε