Μουσείο Πληροφορικής, κινήματα και περπάτημα -Τι (δεν) μας άρεσε την περασμένη ελληνική εβδομάδα (# 28)  

Posted by Ibis in , , , ,

Με αφορμή την καπνοαπαγόρευση(;) στους δημόσιους χώρους που επιδιώκεται(;) εδώ και ένα χρόνο.
Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής: O μη κερδοσκοπικός οργανισμός με την επωνυμία "Ίδρυμα Πληροφορικής" συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία του πρώτου μουσείου πληροφορικής. 
Ένα νέο μουσείο με εκθέματα από τον κόσμο της πληροφορικής έρχεται να μας γνωρίσει την ιστορία τον υπολογιστών ,την εξέλιξη τους και να μας αποδείξει πως το μέλλον ανήκει στην ψηφιακή τεχνολογία. 
Περισσότερες πληροφορίες  http://www.elmp.gr

Περιοχές Παπάγου-Χολαργού έχουν τις δικές τους ξεχωριστές ποδηλατοπορείες. Το ραντεβού κάθε Κυριακή στις 12. Περισσότερα στο http://podilates-px.blogspot.com/

O δήμος Αθηναίων σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε το χαμένο σας ποδήλατο. Περισσότερα στο http://www.cityofathens.gr/node/12886

Από τον χρήστη lenfou στο twitter: "Στο facebook σε θέλουν για το σώμα σου ενώ στο Twitter για το μυαλό σου"

H ερμηνεία του Colin Firth στην ταινία "King George VI ". Ο Άγγλος ηθοποιός φαίνεται να συνεχίζει τις σπουδαίες του ερμηνείες μετά το "A Single Man"


To περπάτημα στην περιοχή της Κυψέλης είναι αδύνατο. Αυτοκίνητα, μηχανάκια και κάθε λογής οχήματα παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια και διαβάσεις. Πεζός αυτοκίνητο 0-1.

Δείτε στο twitter τις πλούσιες αναφορές σχετικά με την ανέγερση τείχους στον Έβρο. Πριν από περίπου δύο χρόνια γράφαμε "Ένα Aκόμα Tείχος..... Ένα Ακόμα Παράθυρο Στην Ελευθερία Και Το Όνειρο   " Διαβάστε το ισπανικό μοντέλο "φράχτη"στο κείμενο "Οι φράχτες της Ευρώπης"
Το σχόλιο μας: H λέξη filoksenia (φιλοξενία) είναι ελληνική. Άλλο ένα πλεονέκτημα του λαού μας σταδιακά μετατράπηκε σε μειονέκτημα.

Το ταλέντο άφθονο ωστόσο ο λαϊκισμός και η τηλεοπτική ανακύκλωση έχουν οδηγήσει σε κορεσμό την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Συμφωνούμε απόλυτα με την στήλη της lifo.

Μετά το κίνημα των διοδίων-με το οποίο συμφωνούμε- έκανε την εμφάνιση του το κίνημα(;)για τις αστικές συγκοινωνίες. Η κατάληψη δημοσίων χώρων και η κάλυψη με κουκούλες των ακυρωτικών μηχανημάτων ξεφεύγει από την φιλοσοφία του κινήματος των διοδίων και αλλοιώνει τα όποια δημοκρατικά δικαιώματα. Επόμενο βήμα οι καταστροφές των μηχανημάτων ακυρώσεις από αποκαλούμενης ομάδες ακτιβιστών(!).

This entry was posted on 7 Φεβ 2011 at Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2011 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Δημοσίευση σχολίου