Καλή αρχή antiparos-blog  

Posted by Ibis in , , , ,


...Ο κύκλος κλίνει και ένας νέος ανοίγει.Κάθε τέλος μια αρχή.
Η φυσική ροή των πραγμάτων, ο άγραφος νόμος την εξέλιξης και της πορείας στο χρόνο.
Μετά από 3 χρόνια "μαγείας"ο μάγος Γίσπορ πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει ένα πλούσιο και γεμάτο ταξίδι.

Χιλιάδες γραμμές, δεκάδες εικόνες, πλούσια κείμενα και προβληματισμοί μεταφέρθηκαν σε δεκάδες γωνιές της Ελλάδος και όχι μόνο, Αμέτρητα κλικ και σκέψεις. 

Αν και στο τελευταίο κείμενο είναι έκδηλα η πικρία η αγωνία, ίσως η απογοήτευση και η κρυφή ελπίδα για αλλαγή, ο μάγος ξέρει καλά πως το ταξίδι είναι που μετράει. Και ξέρει καλά πως ΑΞΙΖΕ τον κόπο,
Θα του λείψει, θα το αναζητήσει και θα το σκαλίσει.
Το ταξίδι έχει αξία όταν ολοκληρώνεται.

Αλλά όσο απρόσμενα-(για εμάς όχι) έκλεισε ένας κύκλος τόσο απρόσμενα θα ανοίξει ένας νέος (ίσως) καλύτερος αλλά σίγουρα πιο "γεμάτος" και πιο ώριμος.
Όπως τότε, τον Ιανουάριο του 2008 όταν
 
Σχεδόν αυθόρμητα το ibis blog ξεκίνησε τα πρώτα του δειλά βήματα με αφορμή τα ποστ του antiparos-blog. Μεγάλωσε, ωρίμασε, στο δικό του μοναδικό ταξίδι που σαν  να ξεκίνησε από μια γωνιά της Αντιπάρου.
Λιγότερο αφορμή και περισσότερο πηγή έμπνευσης.
Είναι σημαντικό να εμπνέεσαι αλλά ακόμα πιο σημαντικό να μπορείς να εκπνέεις!

Χαζέψαμε το ηλιοβασίλεμα στο Σιφνέικο, σκαλίσαμε τα αρχαία στο Δεσποτικό και  δεντροφυτέψαμε με αλμυρίκια τις παραλίες.  Κάναμε ποδήλατο στις ποδηλατοδρομίες, τρέξαμε μέχρι τον Αγιο Γιώργη και περπατήσαμε στα απόκρημνα μονοπάτια του σπηλαίου. Πήγαμε σινεμά, ακούσαμε μουσική, διαβάσαμε ποίηση και φωτογραφίσαμε, στιγμιότυπα συναισθήματα και χρώματα.
Διασκεδάσαμε με τα παραμύθια του Μάγου και πετάξαμε με την αγαπημένη του κουκουβάγια από το χωριό ως τα Μοναστήρια, από την Φανερωμένη ως Σωρό και από τον Άγιο Σώστη ως τα Λιβάδια .
Σταθήκαμε στα τοπικά νέα, διαβάσαμε τους τοπικού προβληματισμού και γνωρίσαμε την κυκλαδίτικη ομορφιά.

Πολλά και όμορφα ταξίδια....

Η μικρή φωλιά του ibis θα έχει πάντα διαθέσιμη μια ζεστή γωνιά για τον Μάγο και την παρέα του.

Καλή αρχή! 
Στίχοι

This entry was posted on 8 Ιουλ 2010 at Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Καλή Αρχή και Καλή δύναμη...Συγχαρητήρια θερμά σ όλους Σας,θα είμαστε κοντά Σας και με τις πενιχρές έως ανυπολόγιστες δυνάμεις μας θα Σας συμπαριστάμεθα ταξιδεύοντας μαζί Σας..Καλές Θάλασσες λοιπόν στη Ρότα Σας από καρδιάς ευχόμαστε....

13/7/10, 12:06 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου