Όταν κάποιοι έβλεπαν μαύρες γιορτές , κάποιοι είδαν τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα.  

Posted by Ibis in , ,

Δεκέμβριος 2008.
Η ελληνική κοινωνία κλυδωνίζεται από πολιτικά και κοινωνικά σκάνδαλα. Η ελληνική δημοσιογραφική υπό-κοινότητα συνεχίζει το πολυδιάστατο και καλά οργανωμένο έργο της. Η ενημέρωση ''λάμπει'' κάτω από τα λασπωμένα κουστούμια και τα πανάκριβα πολυμορφικά jeep που παρκάρουν μόνο σε δημοσιογραφίστικα πεζοδρόμια του Κολωνακίου. Εκεί που κάποτε με ζωντανές συνδέσεις μας ενημέρωναν για συγκλονιστικούς γάμους μεγάλων προσωπικοτήτων της εποχής μας. Είναι ξαδελφάκια άλλωστε.
Δικηγοράκια και δημοσιογραφάκια.......Βλέπεις υποστηρίζονται.....ενεργά, συστηματικά και οργανωμένα.
Η θεατρική παράσταση συνεχίζεται μέσα από τις χρυσές τους οθόνες με το αναγκαίο πέπλο του λαϊκισμού να κυριαρχεί. Άλλωστε για το λαό (μας) δουλεύουν από το.....πρωί.
Τρόμο-media (είναι δύσκολο να δώσεις ορισμό,κυρίως γιατί έχεις τόσα πολλά να πεις).
Το κλίμα των Χριστουγέννων δεν τους αγγίζει. ΄Ισοπεδωτικές και υποκινούμενες ειδήσεις καλλιεργούν το φόβο. Υπάρχει μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η όψη του κουκουλοφόρου! Και τα νομίσματα είναι τόσα πολλά.
Μαυρίλα και μιζέρια!! Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει ρομαντισμός, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.
Οι ibis ανέλυσαν δεδομένα, επεξεργάστηκαν στοιχεία, μελέτησαν έρευνες και μετά από μέρες προβληματισμού, συσκέψεων και επίπονων προσπαθειών κατέληξαν.......
Καλούμε όλους του στρατιώτες των σύγχρονων τρόμο-mediaνα προσθέσουν ερωτισμό στην ζωή τους. Αν δυσκολεύεστε προσπαθήστε τουλάχιστον στις γιορτές......
Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο για όλους μας.

Γιατί όταν κάποιοι έβλεπαν μαύρες γιορτές , κάποιοι είδαν τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα.
Αφιερωμένο...Eartha Kitt - Santa Baby

Χρονιά πολλά και καλά σε όλους

Το τραγούδι ερμηνεύτηκε από την Eartha Kitt (17/01/1927 - 25/12/2008) το 1953.
Για τους πιο σύγχρονους:

Σε μια ιδιαίτερη εξωτερική και εσωτερική συγκυρία τα μέλη του ibis blog δεν χάνουν την αισιοδοξία. Ελπίζουν, οραματίζονται και προσπαθούν.

Feel the breeze of a wonderful world.

This entry was posted on 29 Δεκ 2008 at Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2008 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Δημοσίευση σχολίου