Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ibis Tribute To Moby



Από την punk στην electronic
Richard Melville Hall ή Moby : Ένας από τους πιο πετυχημένους σύγχρονους καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Μοναδικές μουσικές, ξεχωριστά φωνητικά και ταξιδιάρικη διάθεση.

Ξεκινώντας από μια hardcore punk μπάντα (Vatican Commandos 1982-1985)o νεαρός Richard αρχίζει να αναζητά την μουσική του ταυτότητα υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με την Ιnstinct Records (1989). Με το δεύτερο single παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό progressive house track. Το ‘Go’ διαφέρει για τον σύγχρονο ήχο άλλα και τα ελκυστικά φωνητικά του. Ο Moby αναγράφεται στο UK top ten τον Οκτώβριο του 1991. Ακολουθούν το ‘Next Is The E’ και ‘Thousand’(το πιο γρήγορο τραγούδι στον κόσμο σύμφωνα με το επίσημο βιβλίο Guinness). Το 1995 παρουσιάζει το ‘Everything Is Wrong’ ακολουθούν το ‘Animal Rights’ (1996), ‘I Like to Score(1997)’ καταλήγοντας στο ‘Play’ (1999) που φτάνει τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Moby κερδίζει βραβεία, συμμετέχει σε παγκόσμια μουσικά events και συνεργάζεται μια πληθώρα από καλλιτέχνες : Bono, New Order, David Bowie κτλ.
Με το τελευταίο album ‘Last Night’ (Μάρτιος 2008) ο Moby επιβεβαιώνει ότι μπορεί να προσφέρει μοναδικούς σύγχρονους ήχους .


Δισκογραφία:
  • Moby (Instinct, 1992)
  • Ambient (Instinct, 1993)
  • Move (Elektra (US), Mute (UK), 1993)
  • Everything Is Wrong (Mute (UK), Elektra (US)), 1995)
  • Animal Rights (Mute (UK), Elektra (US)), 1996)
  • Play (Mute, 1999
  • 18 (Mute, 2002
  • Hotel (Mute, 2005)
  • Last Night (Mute, March 31, 2008)

Χορεύουμε με το Lift Me Up
Ταξιδεύουμε με το Why Does My Heart Feel So Bad
Λέμε Αντίο με το Porcelain
Χρωματίζουμε τις στιγμές με το Whispering Wind
Αναζητούμε με το Find My baby
Δεν Σταματάμε με το Disco Lies

Share
The Music Experience
Feel The Ibis Music


Artist: Moby
Album : Ibis Tribute To Moby
Bitrate : 320 kbps
Genre : Electronic

Rapidshare Links : Part1 , Part2
password : ibis

Moby-Whispering Wind

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mέχρι Tο Eπόμενο Tέλος

Αγναντεύοντας την διαδικτυακή του παρουσία το ibisclub.blogspot.com ολοκληρώνει το
ταξίδι του στην ελληνική blogoσφαιρα...
μέχρι το επόμενο...

Τα λέμε σύντομα από τον νεό μας διαδικτυακό σύννεφο.
Οι ibis σκέψεις.....θα μας συνοδεύουν και εκει.


“Nothing is more powerful than an idea whose time has come.” - Victor Hugo

18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας – Έτος Αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο

Το 2009 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννηση του Γιάννη Ρίτσου και η χρονιά που διανύουμε είναι αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή. Το ibis blog συνεχίζει τις αναφορές του σπουδαίο πνευματικό και σας παρουσιάζει τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας. Μια σπουδαία ποιητική αναφορά που ίσως αποτελεί την πιο εκφραστική,συναισθηματική και συνάμα πλούσια γλαφυρή, περιγραφή της ελληνικής ψυχοσύνθεσης. Την ρωμιοσύνη μην την κλαις.....
Ο Γιάννη Ρίτσος συλλαμβάνεται από την χούντα και εξορίζεται στην Γυάρο, την Σάμο και την Λέρο. Κάτω από δύσκολες συνθήκες ο ποιητής συνθέτει τα ποιήματα και τα στέλνει κρυφά στον αυτοεξόριστο Μίκη που βρίσκεται στην Γαλλία. Ο ποιητής γράφει τα τετράστιχα μετά από παρότρυνση του Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης βρίσκεται στο Παρίσι και μελοποιεί (1971 – 1973) τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας τα οποία παρουσιάζονται στις 17/01/73 στο Albert Hall. Η επιρροή στο στίχο από τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα της εποχής είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι
( Στάση Τρίτη )


Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος;
Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω;

Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι.
Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον.
Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους.

- Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ

[ Φωτογραφία ] : boston