Ibis Tribute To Moby  

Posted by Ibis in



Από την punk στην electronic
Richard Melville Hall ή Moby : Ένας από τους πιο πετυχημένους σύγχρονους καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Μοναδικές μουσικές, ξεχωριστά φωνητικά και ταξιδιάρικη διάθεση.

Ξεκινώντας από μια hardcore punk μπάντα (Vatican Commandos 1982-1985)o νεαρός Richard αρχίζει να αναζητά την μουσική του ταυτότητα υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με την Ιnstinct Records (1989). Με το δεύτερο single παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό progressive house track. Το ‘Go’ διαφέρει για τον σύγχρονο ήχο άλλα και τα ελκυστικά φωνητικά του. Ο Moby αναγράφεται στο UK top ten τον Οκτώβριο του 1991. Ακολουθούν το ‘Next Is The E’ και ‘Thousand’(το πιο γρήγορο τραγούδι στον κόσμο σύμφωνα με το επίσημο βιβλίο Guinness). Το 1995 παρουσιάζει το ‘Everything Is Wrong’ ακολουθούν το ‘Animal Rights’ (1996), ‘I Like to Score(1997)’ καταλήγοντας στο ‘Play’ (1999) που φτάνει τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Moby κερδίζει βραβεία, συμμετέχει σε παγκόσμια μουσικά events και συνεργάζεται μια πληθώρα από καλλιτέχνες : Bono, New Order, David Bowie κτλ.
Με το τελευταίο album ‘Last Night’ (Μάρτιος 2008) ο Moby επιβεβαιώνει ότι μπορεί να προσφέρει μοναδικούς σύγχρονους ήχους .


Δισκογραφία:
  • Moby (Instinct, 1992)
  • Ambient (Instinct, 1993)
  • Move (Elektra (US), Mute (UK), 1993)
  • Everything Is Wrong (Mute (UK), Elektra (US)), 1995)
  • Animal Rights (Mute (UK), Elektra (US)), 1996)
  • Play (Mute, 1999
  • 18 (Mute, 2002
  • Hotel (Mute, 2005)
  • Last Night (Mute, March 31, 2008)

Χορεύουμε με το Lift Me Up
Ταξιδεύουμε με το Why Does My Heart Feel So Bad
Λέμε Αντίο με το Porcelain
Χρωματίζουμε τις στιγμές με το Whispering Wind
Αναζητούμε με το Find My baby
Δεν Σταματάμε με το Disco Lies

Share
The Music Experience
Feel The Ibis Music


Artist: Moby
Album : Ibis Tribute To Moby
Bitrate : 320 kbps
Genre : Electronic

Rapidshare Links : Part1 , Part2
password : ibis

Moby-Whispering Wind

This entry was posted on 12 Σεπ 2008 at Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Δημοσίευση σχολίου