Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέντευξη με ένα βρικό(β)λακα - Μέρος B’ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Συνέντευξη με ένα βρικό(β)λακα
Μέρος Β’
Το πρώτο μέρος εδώ

Στο γραφείο σας με τι θέματα ασχολείστε κυρίως?
Το γραφείο μου ασχολείται με όλα τα θέματα που προσφέρουν δημοσιότητα. Όπως σας είπα δημοσιότητα σημαίνει χρήμα. Εστιάζουμε σε πηδήματα μαντρών, πνιξίματα μονδέλων και σκύλευση νεκρών. Διαφθορές, δολιοφθορές, δολοφονίες, μίζες ότι πιο βρώμικο υπάρχει θα το βρείτε στις δικές μου επιχειρήσεις. Θέλω να αφήνω τα αποτυπώματα μου παντού. Όπως ακούστηκε και σε ένα τηλεοπτικό σποτ για μένα : Καμιά τακτική υπεράσπισης δεν είναι αρκετά βρώμικη για μας.

Επιχειρήσεις?
Βεβαίως...Κάθε πολυδιάστατος βρικό(β)λακας οφείλει να έχει πολλές επιχειρήσεις με τεράστια κέρδη. Άλλωστε λατρεύω το ξέπλυμα ματωμένων ρούχων. Χα χα χα…..(Συνεχόμενο ειρωνικό και σαρκαστικό γέλιο) Aπαιτεί χρόνο και κόπο.

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε επίθεση στον σκοτεινό πύργο σας από άγνωστα όντα με κρυμμένα πρόσωπα. Κάποιοι πίστευαν ότι ανήκουν στα Όρκ που υποκινούνται από τον J.R.Tolkien(John Ronald Reuel Tolkien)
Ακούστηκε ότι κινδύνεψε το προσωπικό του πύργου?
Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτά τα αιματηρά πρόσωπα, μου είναι πολύ συμπαθή. Σχετικά με αυτό το γεγονός : Το ΑΝ δέχτηκα επίθεση, το ΑΝ προπηλακίστηκαν οι συνεργο-βρικό(β)λακες μου, το ΑΝ καταστράφηκαν περιουσιακά στοιχεία θα το κρίνουν το αντίστοιχο ελεγχόμενο όργανο.
Δεν θα προβώ σε περαιτέρω ανάλυση. Το θέμα θα το αναλύσω σε μια άλλη εκπομπή. Είπαμε συντηρώ και συντηρούμε. Τέλος, το προσωπικό μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κινδύνεψε. Δεν το νομίζω άλλωστε ότι κινδύνεψε. Ποτέ δεν ξέρεις με μένα, μπορεί οι ενέργειες των Όρκ να μην είναι τόσο τυχαίες.

Τι εννοείτε κύριε βρικόβλακα;
Κανένα σχόλιο. Χα χα χι χα……(Άλλο ένα γέλιο)

Ας περάσουμε σε ένα τομέα που συμμετέχετε ενεργά μέσα από διάφορα πόστα. Το ποδόσφαιρο….Έχετε ένα μακρύ παρελθόν αλλά και παρόν. Τι πιστ….(διακοπή ερώτησης όπως αρμόζει σε κάθε ασεβή και αιμοσταγή βρικό(β)λακα)
Ναι. Είναι ένας καλός τρόπος να κρύβεσαι από το κράτος…..Είμαι επαγγελματίας παράγοντας και αυτό είναι ένα από τα χόμπι μου. Κάποια αιματηρά και βρώμικα κέρδη πρέπει να φαίνονται….
Ασχολούμαι με ομάδες, τις καταστρέφω και τις μπλέκω σε σκάνδαλα και αποχωρώ. Κύριος…. Μετά είμαι άνετος για το επόμενο ποδοσφαιρικό θύμα μου. Βλέπεις το ποδόσφαιρο έχει αίμα. Το θέλουμε και το υποκινούμε σε κάθε αθλητική Κυριακή.

Είχε ακουστεί ότι έχετε χτυπήσει, για την ακρίβεια χαστουκίσει στέλεχος της ομάδας εν ώρα αγώνα; Είναι αλήθεια.
Ήταν ένα ακόμα τυχαίο γεγονός. Πήγα να κλωτσήσω την μπάλα, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο καρπό μου και το χέρι μου βρέθηκε στην μούρη του φροντιστή της τότε ομαδούλας μου. Ωστόσο, δεν το αρνούμαι...το ευχαριστήθηκα.
Όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά…..Χα χα (σαρκαστικό γέλιο)

Σας κατηγορούν ότι ασχολείστε με πολλές ομάδες του λεκανοπεδίου Αττικής,της Ηπείρου και πρόσφατα της νότιας Ελλάδας και συγκεκριμένα της Πελοποννήσου …..Που οφείλετε αυτή η αστάθεια;
Μου αρέσει να ταξιδεύω (σαρκαστικό ύφος). Κοιτάξτε να δείτε… Η αλήθεια είναι ότι έχω καταστρέψει πολλές ομάδες και θέλω να πιω το αίμα και σε ακόμα περισσότερες.
Ένας καλός βρικό(β)λακας πρέπει να δείξει υποτιθέμενο κοινωνικό έργο. Να έχει πάτημα στα τρόμο-media για να είναι πρότυπο. Άλλωστε σας είπα είμαι επαγγελματίας παράγοντας έχω το Χ-factor του επαγγελματία.

Η σχέση σας με το αθλητισμό;
Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το στίβο. Λατρεύω να πηδάω εμπόδια κάγκελα και μάντρες. Πρέπει να σας ενημερώσω ότι με την τότε κίνηση μου να πηδήξω τα κάγκελα έφερα το παρκούρ στο Περιστέρι. Ναι στο Περιστέρι κύριε Ibisίδη!
Στην συνέχεια σαν λαίλαπα το έκανα διάσημο στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βλακοπερίφανος!
Παράλληλα μου αρέσει πολύ να βουτάω στα βρώμικα νερά της κοινωνίας. Παρέα με του ΦΙΛΟΥΣ μου και κάνουμε διαγωνισμούς ποιος θα φτάσει στον πάτο. Τέρμα κάτω. Στον ΠΑΤΟ!

Δεν κινδυνεύετε να πνιγείτε;
Φίλε μου οι φελλοί.. Μπορούν και επιπλέουν σε όλα τα νερά.

Θα σας κάνω κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις τις οποίο θα ήθελα μονολεκτική απάντηση.
Αγαπημένος παιδικός ήρωας;
Δρακουμέλ.

Αγαπημένες ταινίες;
Bloody Murder και Exostracist!

Αγαπημένη συνήθεια;
Να μην σέβομαι τίποτα.

Καλύτερος φίλος;
Τα tromo-media φυσικά.

Αγαπημένο fetix;
Τα κόκκινα παπούτσια με τακούνι.

Αγαπημένο moto;
Είναι θέλημα ανώτερης δύναμης. Ανώτερης δύναμης. Άλλωστε ο βρικό(β)λακας είναι άθεος.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας;
Πάντα στις 8:00 το βραδάκι. Α και μερικές φορές στις 14:00 το μεσημέρι.

Αγαπημένο νησί;
Η Μύκονος φυσικά.

Αγαπημένη εκπομπή;
Η στιγμή της βλακείας.

Αγαπημένο ανάγνωσμα;
Ότι έχει σχέση με κίτρινο τύπο.

Αγαπημένο φαγητό;
Κους-κους με γίδα βραστή. To γεύμα προσφέρεται στο μαγαζί της ελληνοφρένειας.

Αγαπημένο ποτό;
Bloody Mary.

Αγαπημένος καφές;
Espresso.

Αγαπημένο σύνθημα;
Το πιο ωραίο φρούτο είναι το πεπόνι μπάτσοι γουρούνια δικηγόροι.

Αγαπημένο δέντρο;
To Δαφνί.

Εννοείτε την δάφνη;
(Έντονος προβληματισμός εκφράζεται στο πρόσωπο του βρικό(β)λακα. Τελικά ανταποκρίνεται)Εε….μάλλον.... ναι.

Σας ευχαριστώ για τη σκοτεινή φιλοξενία.
Εγώ ευχαριστώ κύριε Ibisίδη.


Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης είναι μια ευγενική χορηγία του υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

''Υπουργείο Τύπου με συνέπεια στον τηλεοπτικό οτινανισμό και αλλανταλισμό''


-Η παραπάνω συνέντευξη εκφράζει την άποψη της συντακτικής ομάδας του ibisclub.blogspot.com για την ελληνική τηλεοπτική και δημοσιογραφική πραγματικότητα.
Σκοπός της κριτικής μας δεν είναι ο τορπιλισμός των θεσμών αλλά η αναφορά στην αδυναμία εύρυθμης και ποιοτικής λειτουργίας τους.

-Η φωτογραφία ''Bloody Media'' δεν επεξεργάστηκε σκόπιμα. Η θέση των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσε να αντικατασταθεί από τα αντίστοιχα ελληνικά. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε κανάλι, ραδιόφωνο και εφημερίδα (ίσως) υπάρχουν κάποιοι που εργάζονται με αρχές, αξίες και ιδανικά.

-Ιδιαίτερες ''φιλολογικές'' και όχι μόνο ευχαριστίες στο αδελφικό blog της αγαπημένης Αντιπάρου.

-Στις ερωτήσεις ''Στο γραφείο σας με τι θέματα ασχολείστε'' και '''Αγαπημένο Φαγητό'' , έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από την εκπομπή Ελληνοφρένεια.

- Οι φωτογραφίες από το deviantart και flickr

Σχόλια

Ο χρήστης Magos Gsisspor είπε…
Καλό και εμπνευσμένο. Πάντα τέτοια.
http://antiparos-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_7652.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι ( Στάση Τρίτη ) Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος; Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω; Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι. Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον. Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους. - Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ [ Φωτογραφία ] : boston

Mέχρι Tο Eπόμενο Tέλος

http://www.gastónviñas.com.ar     Αγναντεύοντας την διαδικτυακή του παρουσία το ibisclub.blogspot.com ολοκληρώνει το   ταξίδι του στην ελληνική blogoσφαιρα... μέχρι το επόμενο... Τα λέμε σύντομα από το νεό μας διαδικτυακό σύννεφο . Οι ibis σκέψεις.....θα μας συνοδεύουν και στο Running Scenes . “Nothing is more powerful than an idea whose time has come.” - Victor Hugo

18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας – Έτος Αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο

Το 2009 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννηση του Γιάννη Ρίτσου και η χρονιά που διανύουμε είναι αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή. Το ibis blog συνεχίζει τις αναφορές του σπουδαίο πνευματικό και σας παρουσιάζει τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας. Μια σπουδαία ποιητική αναφορά που ίσως αποτελεί την πιο εκφραστική,συναισθηματική και συνάμα πλούσια γλαφυρή, περιγραφή της ελληνικής ψυχοσύνθεσης. Την ρωμιοσύνη μην την κλαις..... Ο Γιάννη Ρίτσος συλλαμβάνεται από την χούντα και εξορίζεται στην Γυάρο, την Σάμο και την Λέρο. Κάτω από δύσκολες συνθήκες ο ποιητής συνθέτει τα ποιήματα και τα στέλνει κρυφά στον αυτοεξόριστο Μίκη που βρίσκεται στην Γαλλία. Ο ποιητής γράφει τα τετράστιχα μετά από παρότρυνση του Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης βρίσκεται στο Παρίσι και μελοποιεί (1971 – 1973) τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας τα οποία παρουσιάζονται στις 17/01/73 στο Albert Hall. Η επιρροή στο στίχο από τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα της εποχής είναι κάτι παραπάνω από εμφ