Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΣΟΚ....Mε Προνομιακό Eπιτόκιο

Σε πρώτη δημοσίευση στη blogoσφαιρα αλλά και γενικότερα στο χώρο του διαδικτύου σας παρουσιάζουμε το αρχικό σχέδιο της πιστωτικής κάρτας που ετοιμάζεται να εκδώσει το ΠΑΣΟΚ για τους "φίλους" του κόμματος.
Είδη έχουν αποσταλεί προσκλήσεις στους άμεσα ενδιαφερόμενους να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή (αναρωτιέμαι άμα ρωτήθηκαν για την έκδοση) η οποία ξεκινάει από τα 12 ευρό και καταλήγει στα 500 αναλόγως την ιδιότητα του κατόχου.
Σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή του κόμματος κ. Σπυρόπουλου είναι "να υπάρξει οικονομική αυτονομία, δηλαδή να μην εισπράττει την ετήσια κρατική επιχορήγηση που σήμερα ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ αλλά να βασίζεται στις εισφορές μελών και φίλων μέσα από συνθήκες διαφάνειας"
Το χρέος του εν λόγω κόμματος ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια οπότε η ημέρα που θα σταματήσει να επιβαρύνει τις πλάτες μας και θα βασίζεται στα μέλη του είναι υπερμακροπρόθεσμος έως ανέφικτος στόχος.
Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι κάτοχοι της κάρτας θα δικαιούνται έκπτωση στο ΠΑΣΟΚ shop όπου θα μπορούν με τη πιστωτική κάρτα να αγοράζουν σημαίες, κονκάρδες, μπλουζάκια με τον αγαπημένο τους βουλευτή-ήρωα.
Εξετάζετε η συνεργασία με μεγάλες πολυεθνικές όπως Siemens για εκπτώσεις σε αγορά προϊόντων τους.
Το παρόν άρθρο αποτελεί το απόφθεγμα συνεργασίας 2 μεγάλων μυαλών, 2 μεγάλων blogs
design κάρτας: ibis
ιδέα & κείμενο: istologin
πηγή είδησης: skai.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι ( Στάση Τρίτη ) Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος; Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω; Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι. Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον. Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους. - Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ [ Φωτογραφία ] : boston

Mέχρι Tο Eπόμενο Tέλος

http://www.gastónviñas.com.ar     Αγναντεύοντας την διαδικτυακή του παρουσία το ibisclub.blogspot.com ολοκληρώνει το   ταξίδι του στην ελληνική blogoσφαιρα... μέχρι το επόμενο... Τα λέμε σύντομα από το νεό μας διαδικτυακό σύννεφο . Οι ibis σκέψεις.....θα μας συνοδεύουν και στο Running Scenes . “Nothing is more powerful than an idea whose time has come.” - Victor Hugo

18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας – Έτος Αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο

Το 2009 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννηση του Γιάννη Ρίτσου και η χρονιά που διανύουμε είναι αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή. Το ibis blog συνεχίζει τις αναφορές του σπουδαίο πνευματικό και σας παρουσιάζει τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας. Μια σπουδαία ποιητική αναφορά που ίσως αποτελεί την πιο εκφραστική,συναισθηματική και συνάμα πλούσια γλαφυρή, περιγραφή της ελληνικής ψυχοσύνθεσης. Την ρωμιοσύνη μην την κλαις..... Ο Γιάννη Ρίτσος συλλαμβάνεται από την χούντα και εξορίζεται στην Γυάρο, την Σάμο και την Λέρο. Κάτω από δύσκολες συνθήκες ο ποιητής συνθέτει τα ποιήματα και τα στέλνει κρυφά στον αυτοεξόριστο Μίκη που βρίσκεται στην Γαλλία. Ο ποιητής γράφει τα τετράστιχα μετά από παρότρυνση του Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης βρίσκεται στο Παρίσι και μελοποιεί (1971 – 1973) τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας τα οποία παρουσιάζονται στις 17/01/73 στο Albert Hall. Η επιρροή στο στίχο από τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα της εποχής είναι κάτι παραπάνω από εμφ