Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Save The Planet with Animal Planet

Το γνωστό σε όλους μας εκπαιδευτικό κανάλι Animal Planet έχει εγκαινιάσει μια νέα σειρά διαφημιστικών spots με θέμα την οικολογία.
Πρωταγωνιστές είναι μέλη του ζωικού βασιλείου, τα οποία μέσα από ολιγόλεπτα διαφημιστικά μηνύματα σκοπεύουν να ευαισθητοποιήσουν και να διεγείρουν την οικολογική μας συνείδηση.Το plasticine animation, τα χρώματα και το ξεχωριστό σενάριο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε και τα μικρά παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Αυτός είναι και ο λόγος που λατρέψαμε τα συγκεκριμένα spots, θεωρώντας πως η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε οικολογικά θέματα είναι πολύ σημαντική.
Όλα τα οικολογικά spots του Animal Planet θα τα βρείτε στο επίσημο δικτυακό τόπο της διαφημιστικής καμπάνιας που βρίσκεται εδώ.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι η ενέργεια που απαιτείτε για την συντήρηση του site είναι 100% ηλιακή. Αποτέλεσμα οι hosting servers να καταναλώνουν 60% λιγότερη ενέργεια παράγοντας 50% λιγότερη θερμότητα κατά την λειτουργίας τους.
YouTube Channel : Animals Save The Planet

Feel the Ecological Breeze....
be an Ibis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ω γλυκύ μου έαρ

Εγκώμια - Επιτάφιος Θρήνος - Αι γενεαί πάσαι ( Στάση Τρίτη ) Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος; Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω; Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι. Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον. Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους. - Ολόκληρο το τροπάριο εδώ και εδώ [ Φωτογραφία ] : boston

Mέχρι Tο Eπόμενο Tέλος

http://www.gastónviñas.com.ar     Αγναντεύοντας την διαδικτυακή του παρουσία το ibisclub.blogspot.com ολοκληρώνει το   ταξίδι του στην ελληνική blogoσφαιρα... μέχρι το επόμενο... Τα λέμε σύντομα από το νεό μας διαδικτυακό σύννεφο . Οι ibis σκέψεις.....θα μας συνοδεύουν και στο Running Scenes . “Nothing is more powerful than an idea whose time has come.” - Victor Hugo

18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας – Έτος Αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο

Το 2009 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννηση του Γιάννη Ρίτσου και η χρονιά που διανύουμε είναι αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή. Το ibis blog συνεχίζει τις αναφορές του σπουδαίο πνευματικό και σας παρουσιάζει τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας. Μια σπουδαία ποιητική αναφορά που ίσως αποτελεί την πιο εκφραστική,συναισθηματική και συνάμα πλούσια γλαφυρή, περιγραφή της ελληνικής ψυχοσύνθεσης. Την ρωμιοσύνη μην την κλαις..... Ο Γιάννη Ρίτσος συλλαμβάνεται από την χούντα και εξορίζεται στην Γυάρο, την Σάμο και την Λέρο. Κάτω από δύσκολες συνθήκες ο ποιητής συνθέτει τα ποιήματα και τα στέλνει κρυφά στον αυτοεξόριστο Μίκη που βρίσκεται στην Γαλλία. Ο ποιητής γράφει τα τετράστιχα μετά από παρότρυνση του Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης βρίσκεται στο Παρίσι και μελοποιεί (1971 – 1973) τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας τα οποία παρουσιάζονται στις 17/01/73 στο Albert Hall. Η επιρροή στο στίχο από τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα της εποχής είναι κάτι παραπάνω από εμφ